PDFIspis

DeltaOhm LP471UVBC UV-BC Sonda za zračenje

Radiometrijska sonda za mjerenje zračenja(W/m²) u spektralnom rasponu od 210…355 nm s vrhom na 265 nm.
Verifikacija UV Sustava sterilizacije
Opis

delta ohm logo white resized

pdfDeltaOHM_KIT_LP471UVBC_datasheet_ENG.pdf1.04 MB

LP471UVBC je radiometrijska sonda za mjerenje zračenja (W/m²) u spektralnom rasponu od 210…355 nm s vrhom na 265 nm. Opremljena je konektorom sa SICRAM modulom i kabelom od 2 m.

Sonda se sastoji od fotodiode s odgovarajućim filterom i opremljena je difuzorom za ispravno mjerenje prema kosinusnom zakonu. Obično se koristi za provjeru germicidnih svjetiljki koje se koriste u sustavima za sterilizaciju koji rade s LED diodama kao izvorom UV svjetla.

Sonda je također dostupna već u kombinaciji u kompletima spremnim za korištenje. Ovisno o vašim potrebama, možete odabrati osnovnu koju čine sonda i naš HD2302.0 luxmetar za jednostavno mjerenje i očitavanje vrijednosti (UVBC-CK02-ACC). Za napredniju verziju sa značajkom bilježenja podataka, sonda je kombinirana s našim HD2102.2 prijenosnim data loggerom luksmetrom (UVBC-CK01-ACC).

Za oba rješenja, ispravnost vaših mjerenja također je osigurana ISO 17025 kalibracijskim certifikatom izdanim u našem vlastitom akreditiranom foto-radiometrijskom laboratoriju.