PDFIspis

CETCI QCC-RDM Daljinski Zaslon

QCC-RDM je uređaj/zaslon za udaljeni prikaz dizajniran za komunikaciju s QCC Quad Channel kontrolerom i FCS fleksibilnim upravljačkim sustavom.
Opis

CETCI Logoresize

pdfQCC-RDM_HR.pdf573.40 KB

QCC-RDM je uređaj/zaslon za udaljeni prikaz dizajniran za komunikaciju s QCC Quad Channel kontrolerom i FCS fleksibilnim upravljačkim sustavom. Prikazuje očitanje plina, status kanala i greške primljene od QCC ili FCS i mogu se vidjeti s udaljenog, relevantnog mjesta kao što je aplikacija za hlađenje, gdje postoje dva različita ulaza u rashladnu sobu.

QCC-RDM koristi otkrivanje gubitka veze kako bi se osiguralo da su prikazane informacije aktualne. Jednostavne konfiguracije poput podešavanja kontrasta zaslona i postavljanja Modbus ID-a i brzine prijenosa mogu se raditi na terenu. Ovisno o tome na koji je regulator povezan, QCC-RDM ima nekoliko konfiguracijskih zaslona kao što su: prikaži / ne prikaži jedan ili više kanala koji su od interesa, očitanja prikazana pomicanjem linija ili pomicanjem stranice, prikaz jedne vrste plina, a ne drugu, prikaz samo prva 4 kanala u gornjem alarmu itd.

QCC-RDM dolazi u standardnom vodopropusnom ABS-u, polikarbonatu Kučište otpornom na koroziju, sa zglobnim, osiguranim vratima.

 

OSNOVNE ZNAČAJKE

PRIMJENE