PDFIspis

DeltaOhm HD50, web data logger

DeltaOhm HD50, web data logger
Opis

delta ohm logo white resized

pdfDeltaOHM-HD50-web-data-logger-datasheet-en.pdf2.95 MB

HD50 je serija logger-a koja podržava Ethernet sa RJ45 konektorom ili Wi-Fi.
Sa HD50 moguće je krenuti sa 1 loggerom i proširiti ga na gotovo neograničenu mrežu logera. Postavke HD50 mogu se otvoriti iz web-pretraživača jer ima ugrađeni web-server. Na taj način moguće je pratiti i stvarna mjerenja. Delta OHM već ima HD35 seriju, baziranu na RF komunikaciji. U nekim slučajevima kada su mreže vrlo široke ili složene ili podjeljene u više zgrada, mješavina kablovskih, WiFi i radijskih frekvencijskih snimača može biti najbolje rješenje. HD50 serija ima mogućnost integriranja u takve hibridne mreže.

Jednostavan za korištenje: može mu se direktno pristupiti putem web-pretraživača. Može se koristiti samostalno ili u mrežama sa stotinama logera.
Dodatni softver za sva rješenja: baza podataka lokalno na računalu, baza podataka na lokalnom serveru, bazirana na oblaku.
Širok raspon standardnih osjetnika (° C / RH / LUX / Atm / CO2) Može podržati praktično "bilo koji signal": univerzalni ulazi omogućavaju integraciju bilo kojeg transmitera sa standardnim izlazom. Dodatni softver dostupan za CFR21part11 (farmaceutsko tržište). Loger može poslati alarm e-poštom kada je vrijednost viša ili niža od postavljenog praga.
 
Mjeri sledeće parametre:
  • Vlaga
  • Temperatura
  • Atmosferski Tlak
  • Ugljični Dioksid (CO2)
  • Osvjetljenost
  • Prima standardne analogne senzore