PDFIspis

DeltaOhm HD 22569.2, pH, konduktivnost, otopljeni kisik, temperatura

Stolni uređaj za mjerenje pH, konduktivnosti (vodljivost), otopljenog kisika, temperature
Opis

delta ohm logo white resized

pdfHD22569.2.pdf(383.88 KB)

HD22569.2, stolni instrument za elektrokemijska mjerenja: pH, konduktivnosti (vodljivosti), otopljenog kisika i temperature. Opremljen je sa velikim pozadinski osvjetljenim LCD zaslonom. HD22569.2 mjeri pH, mV, redoks potencijal (ORP) sa pH, redoks elektrodama ili elektrodama s odvojenom referencom; vodljivost, otpor tekućine, ukupne otopljene krute tvari (TDS) i salinitet (slanost) s kombiniranim 4-prsten i 2-prsten sondama vodljivost / temperatura s izravnim ulazom ili SICRAM modulom; koncentraciju otopljenog kisika u tekućinama (u mg / l) i indeksa zasićenja (u%), upotrebom SICRAM kombiniranim sondama polarografskog tipa s dvije ili tri elektrode i integriranim osjetnikom temperature. Instrumenti je opremljen ulazom za mjerenje temperature sa Pt100 ili Pt1000 osjetnicima, penetracijom, uranjanjem ili kontaktom. Opremljeni su modulom za automatsko prepoznavanje sonde te su tvornički podaci o kalibraciji spremljeni u istom.

  • kalibracija pH elektrode može se izvršiti u jednoj do pet točaka i kalibracijski slijed može se izabrati sa popisa od 13 bufera. Temperatura može biti automatski ili ručno kompenzirana.
  • kalibracija sonde za vodljivost može se izvršitit automatski sa automatski detektiranim kalibracijskim otopinama za vodljivost: 147μS / cm, 1413μS / cm, 12880μS / cm ili 111800μS / cm ili ručno sa otopinama koje imaju drugačije vrijednosti
  • brza funkcija kalibracije sonde za mjerenje otopljenog kisika osigurava korekciju izvršenih mjerenja.
  • sonde za mjerenje vodljivosti, otopljenog kisika i temperature opremljene SICRAM modulom mogu pohraniti kalibracijske podatke.

HD22569.2 je ujedno i Datalogger, može memorirati do 2.000 uzoraka:

  • pH ili mV, vodljivost ili otpora ili TDS ili slanost, koncentraciju otopljenog kisika i temperaturu:

Podaci se mogu prenijeti, iz instrumenta spojen na računalo preko RS232C serijskog porta i USB 2.0. Spremljeni parametri mogu se konfigurirati u izborniku. RS232C serijski port može se koristiti za prijenos stečenih mjerenja na prijenosni printer u realnom vremenu (HD40.1 ili HD40.2). Instrumenti opremljen HD22BT (Bluetooth) opcijom može prenositi podatke bez spajanja na računalo ili pisač, koji su opremljeni s Bluetooth ulazom ili putem Bluetooth / RS232C konvertera. Program DeltaLog11 omogućuje upravljanje instrumentom, konfiguracijom i obradom podataka na računalu.

Instrumenti imaju klasu zaštite IP66.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE pdfHR225692.pdf(84.83 KB)
Mjerene veličine: pH - mV - χ - Ω - TDS - NaCl - mg/l O2 - %O2 - mbar - °C - °F