Schaller

schaller

Stručnjaci za mjerenje vlage

Od 1995 sudjelujemo u razvoju i proizvodnji vlagomjera; profesionalna mjerila za zrak i materijale. U području mjerenja vlažnosti biomase i papira,  ponosni smo što smo postali lider na globalnom tržištu. Zahvaljujući izvanrednoj kvaliteti naših proizvoda, naše uvjerljive stručnosti u području mjerenja vlažnosti kao i na dosljednoj usmjerenosti kupcima uživamo u dobrom glasu u ovom poslovnom sektoru.

Misija

Posebna pažnja se posvećuje istraživanju i daljnjem razvoju naših proizvoda. Naša bliska suradnja s poznatim tehničkim sveučilištima u Grazu i Münchenu, kao i istraživanja za podršku tvrtke FFG podcrtava naše napore za stalnim tehničkom unapređenju naših uređaja.
Nastojimo ponuditi kvalitetne proizvode po atraktivnim cijenama. Radeći kao razvoj i proizvođač u isto vrijeme, možemo garantirati prilagođena rješenja za norme, kao i za posebne zahtjeve u velikom broju različitih aplikacija.

Prednosti

Koristimo naše dugogodišnje iskustvo u ovom sektoru, od visoko kvalificirane radne snage i servisnih potencijala, kao i jednostavno vođenu kompaniju sa jasnom organizacijskom strukturom. To uključuje, bez ograničenja i proizvodnju svih naših mjernih uređaja u našoj tvrtki.

Dostignuća

Jedan od naših instrumenata bio je pobjednik usporednog testa provedenog od strane dobro poznatog Centra za tehnologiju i podršku TFZ, između 23 uređaja različitih proizvođača. Još jedna potvrda našeg uspjeha je da je samo mjerni instrumenti proizvedeni kod nas bio uključeni u godišnji letak paneuropskog biomase Publication Organizacija AIEL.

Sve iz jednog izvora

Za našu kompaniju vrlo je važno provođenje istraživanja i razvoj na visokoj razini kako bi Vam cijelo vrijeme bilo dotupno najnovije i najbolje rješenje za Vaše aplikacije.
Nadalje, proizvodimo sve naše uređaje sami, od najmanjih elektroničkih komponenti do posljednje kalibracijske provjere  prije isporuke u Austriju kako bi zadovoljili sve Vaše zahtjeve kvalitete.

Ambicija

Naš cilj je postići najviše moguće zadovoljstvo kupaca, a mi smo ponosni na to da će kupci rado preporučiti naše proizvode.